Räkmacka

Rågtekaka                        
Ägg
Majonnäs
Handskalade räkor
Rödlök, dill, citron och gurka    

Tonfisk baguette

Nisses tonfiskröra
Ägg
Citron och gurka

Salami/ brie baguette

Salami
Brieost
Paprika

Skagenbaguette

Nisses skagenröra
Handskalade räkor
Citron och gurka

Rostbiff

Rostbiff
Remouladsås
Rostad lök
Paprika och apelsin

Köttbullar

Köttbullar
Rödbetssallad
Ättiksgurka och apelsin

Färska Smörgåsar & Baguetter färdiga att äta

Nu kan du välja mellan olika smörgåsar & baguetter 

Sedan start har vi stolt serverat våra kunder våra traditionella bredda bullar toppade med läckra pålägg som ost, korv eller skinka. Dessa har varit favoriter att avnjuta direkt i vår mysiga servering eller att ta med på språng. Men vi står aldrig stilla i vår strävan att erbjuda det bästa, och därför är vi glada att meddela att vi nu har utökat vårt sortiment! 

Upptäck Nisses räkmacka och fler färska favoriter – redo att njutas när du vill!

Nu introducerar vi en rad nya smörgåsar i spännande utföranden. Bland nyheterna hittar du Nisses legendariska räkmacka och baguetter fyllda till brädden med smakrika ingredienser. Vare sig du är sugen på krämig skagenröra, saftig kyckling, klassiska köttbullar, exklusiv salami/brie, mör rostbiff eller läcker tonfisk, har vi något för dig. 

Perfekt för alla tillfällen

Oavsett om du letar efter en mättande frukost, en läcker lunch eller bara ett smakrikt mellanmål, har vi det perfekta alternativet för dig.

Så nästa gång hungern smyger sig på, kom förbi oss. Välkommen in att upptäcka och njuta av våra utsökta smörgåsar och baguetter. Vi ser fram emot att servera dig!