Företagsbeställningar

Våra kunder består utav både privatpersoner och företag. Beroende på vad som önskas och till vilket tillfälle man vill beställa kan vi erbjuda något som passar alla. Vi har alltifrån frukostfrallor, vetebullar och tårtor/bakelser som ni beställer och antingen hämtar hos oss eller som vi levererar. Självklart alltid nybakat!

Många av våra kunder har fasta beställningar på tex frukostfrallor och matbröd. Då är det bara att svänga inom på morgonen och hämta upp de färdigpackade godsakerna- ni behöver inte ens betala på plats utan betalningen sker genom en månadsfaktura. Lätt och smidigt för alla!

En mycket populär och uppskattad tjänst är de färdigbredda frukosfrallorna. Där väljer man vilken sort bulle man önskar, sen brer vi den/dem med smör, ost/korv/skinka/kalkon och gurka/paprika. Perfekt att bjuda på till frukostmötet eller på konferensen.

Vi är i grund och botten ett konditori så självklart brinner vi lite extra för tårtor och bakelser. Det finns alltid ett tillfälle att fira eller att unna sig något gott enligt oss! Varför inte lyxa till det med en specialdesignad tårta för just ert företag eller evenemang? Titta gärna på bilderna för inspiration eller kontakta oss för mer information.